Istorie
Palatul Snagov a fost construit in anii '30 de catre Printul Nicolae, fratele mai mic al lui Carol al II-lea si extins foarte mult in anii '80 de familia Ceausescu.
Organizare. Evenimente

 

 Special. Unic. Memorabil. Evenimentul tau.

Evenimentul tau este despre tine, iar responsabilitatea noastra este sa exprimam acest lucru.

Misiunea noastra in organizare evenimente este de a defini unicitatea fiecarei manifestari de acest tip la care participam ca organizatori.

Palatul Snagov este un palat cu arhitectura brancoveneasca, mobilat in stil baroc , inclinat spre lucruri incarcate ornamental.

Toate dotarile palatului sunt originale si rezista remarcabil de bine timpului. Birourile sunt sobre, dar luxoase, mesele din lemn de cires se afla intre peretii tapetati cu matasuri, iar sub lustrele de cristal se gasesc dormitoarele amenajate dupa imagini burgheze.

PERSONALIZARE SI ADAPTABILITATE
Detinem  spatii ireprosabile ce functioneaza dupa rigorile unui restaurant de lux, dar care se adapteaza la cerintele unei locatii pentru orice tip de eveniment: organizare botez, organizare nunta, organizare revelion, organizare evenimente corporate, organizare receptii, organizare evenimente mondene, dineuri, degustari de vinuri, prezentari de moda sau orice fel de alte tipuri de festivitati.

Palatul Snagov