Palatul Snagov este un fost palat regal aflat pe malul lacului Snagov, la aproximativ 40 km nord-est de București, construit in anii 30 de catre Printul Nicolae si extins in anii 70 de familia Ceausescu.

După Revoluția din 1989, Palatul Snagov a devenit principalul loc de Protocol al Diplomației Române.

In prezent, Palatul Snagov si Centrul de conferinte & Hotel pot gazdui evenimente, precum:

Intalniri de afaceri;

Cocktailuri;

Baluri, petreceri corporatiste;

Lansari de produse;

Conferinte, seminarii, workshopuri;

Traininguri, teambuilding indoor si outdoor;

Evenimente culturale si sociale:  lansari de carte, lansari de disc, expozitii, licitatii, lansari de colectii vestimentare, filmari etc.

 

Crama Palatului Snagov

Crama Palatului Snagov deține peste 1500  de etichete românești și internaționale cu tradiție.

Crama Palatului Snagov nu este o poveste doar despre vin, ci o poveste despre artă, cultură, apartenență la neam, prezent, speranță și în primul rând, Romania și toate misterele ei.

Via si Vinul au fost și rămân îndeletniciri asimilate vieții şi spiritului românesc. Într-un tărâm străjuit de ape curgătoare și falnicii munți Carpați, vinul a oferit romanilor o nesecată sursă de inspirație și de voie bună, fiind o băutură potrivită la orice tip de eveniment.

Vinurile Cramei Palatului Snagov nu uimesc doar prin calitatea lor deosebită, ci și prin etichetele unicat ce le ajută să iasă în evidență și să se remarce .

Fiecare sticlă a Cramei Palatului Snagov este o operă de artă care te învață nu doar gustul vinurilor fine, ci și despre frumusețea și profunzimea culturii românești în general.

Artă

La interior, Palatul Snagov găzduieşte o impresionantă colecţie de artă, de la sfârşitul secolului al XIX-lea, începutul secolului al XX-lea, mostre ale moştenirii culturale româneşti. Trăsătura dominantă a acesteia, ce îi oferă caracterul particular este prezenţa portretelor, opere rare şi extrem de valoroase în pictura românească. Frumos redate, în tonuri generoase, cu priviri pătrunzătoare sau timide, tablourile ce privesc de pe pereţii palatului  sunt caracterizate de un element comun – toate au fost realizate de mari artisti ai Romaniei. Astfel, fiecare dintre ele aduce câte puţin din farmecul şi spiritul perioadei, completând experienţa armonioasă din Palatul Snagov.