ISTORIC

 Palatul Snagov este situat pe malul lacului Snagov, la 40 kilometri de Bucuresti. El a fost construit in anii 1930-1932 de catre Prințul Nicolae, fratele mai mic al lui Carol al II-lea și extins foarte mult in anii ’80 de familia Ceausescu. Arhitectura palatului este în stil brâncovenesc, mobilat in stil baroc, după gustul familiei – înclinat spre lucruri încărcate ornamental.

 În anul 1932, cand a fost finalizat, palatul era compus dintr-un hol foarte mare și cateva camere la etaj. El a fost realizat dupa schițele fiicei scriitorului Barbu Ștefănescu Delavrancea, Henriette Delavrancea Gibory, cunoscută drept unul dintre cei mai mari arhitecți români din acea perioadă.

 

 La începutul anilor 70, Nicolae Ceaușescu a cerut ca palatul să fie mărit, deoarece dorea să facă din el locul de întâlniri cu consiliul de miniștri. Extinderea, realizată după planurile profesorului Nicolae Vlădescu a durat aproape șapte ani, dar din palatul original s-au mai păstrat doar intrarea, holul și scara care duce la etaj. Dupa extindere, Palatul Snagov s-a marit la aproape 1500 mp., fiind construit și Centrul de conferințe și Hotelul. 

 În prezent, palatul nu mai pastrează din arhitectura proiectată de Henriette Delavrancea decat intrarea, holul și scara care duce la etaj.

 

 După extindere, Palatul Snagov a ajuns la 1.500 de mp. Cabinetul 1 si Cabinetul 2 sunt păstrate intacte, o sală de așteptare, o sală de ședinte, o sală de mese și o micuță sufragerie lipită de bucatarie. La etaj sunt trei dormitoare impunătoare, cu bai (cu bine-cunoscutele robinete aurite, prezentate in ’89 ca fiind de aur), iar la mansarda se află două camere pentru copii. La subsol, sala de cinema pastrează și azi, aparatura de proiecție originală.
 Alături stau crama, sălile de fitness, gimnastica, sauna și masaj. Piscina este dotată cu tavan escamotabil.
Toate dotările casei sunt originale si rezistă remarcabil de bine pentru ca nu au fost folosite. Birourile sunt sobre, dar luxoase, mesele din lemn de cireș se află intre pereții tapetați cu mătăsuri, iar sub lustrele de cristal se găsesc dormitoarele amenajate după imagini burgheze.     

LOCAȚIE

Palatul Snagov, unul dintre cele mai deosebite locații de evenimente din apropiere de București în care se pot organiza atât evenimente private, cât și petreceri corporative la standarde înalte. 

Evenimente Private: Nunți, cununii, botezuri, aniversări, petreceri, baluri și banchete.

Petreceri Corporate: Receptii, evenimente corporate, lansări de produse, conferințe și simpozioane, workshopuri și seminarii, prezentări de modă.

Salonul Oficial de Recepție

Image14
Salonul oficial de Conferințe – capacitate  400 persoane

 

Salonul de primire și  Sufrageria

sufragerie
Salonul de primire – Sufragerie – capacitate 50 persoane

 

Peluza din fața Palatului Fântâni

Image9
Peluza din fața Palatului Fântâni- capacitate 200  persoane

 

Terasa spre lac Palat Snagov

terasa spate
Terasa spre lac Palat Snagov- capacitate 200  persoane

 

PONTON

Image11

Peluză Helioport Hotel

Image24

Start typing and press Enter to search